///////////////////////
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем с дистанционното и багажника
Collapse
X
-
Проблем с дистанционното и багажника
Last edited by SportwagonAzzura; d.m.y г., 18:03.156 Sportwagon 1.6 TS 00'Тагове: Няма
-
Първоначално публикувано от SportwagonAzzura Покажи съобщениеСлучи ми се следното премеждие....багажника ми се отваряШЕ с копчето на ключа, винаги до сега е работело перфектно , преди месец приятелката ми при затваряне на багажника може би го засили повече и дотам , при натискането на копчето за багажника се чува само едно цък и не се отваря , а проблема е че не се отваря и от ръчката до шофьорската седалка а само с ключа (и тоя проблем се появи след заветното затваряне) , също за да се затвори добре багажника вече е нужно малко повече усилие а преди се затваряше плавно , имаше пластмаса около механизма на ключалката на самия багажник която преди и след ударът си беше счупена и се мандрахерцаше наляво-надясно, ядоса ме и я извадих , мислех си че проблемът може да е от нея и след махането да се оправи но уви , къде трябва да гледам ако има начин да си оправя проблема сам да не ходя по майстори
Има някакви пружини които опъват едни ръчки малки ама честно казано нищо не разбирам от ключалки та който може да помагаGTV 2.0 TS 16V 1998
HYUNDAI I20 1.1 CDRi 2013
-
A може би трябва просто да си регулираш бравата. Възможно е от удара куката да се е изместила надолу и сега вратата е затворена под напрежение - съответно на машинката не й стига сила да задейства.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
Comment